Valódi virtuális túra

A legújabb és leglátványosabb marketing és prezentációs eszköz! Járj be minden egyes négyzetmétert 3D modellünkön!  Ezekben a virtuális terekben végig sétálhatod és megtekintheted részletesen az egész teret. Látványos marketing lehetőség szállodáknak, apartmanoknak, vendéglátóknak, éttermeknek, autókereskedéseknek, kiállításoknak és múzeumoknak. Kereskedelmi ingatlanok, szórakozóhelyek, rendezvény helyszínek számára is nagyszerű lehetőség, amellyel a konkurencia elé kerülhetnek. Ingatlanértékesítők és potenciális vevők időt, energiát és pénzt tudnak spórolni.

360 fokos gömbpanoráma
fotók és 4K videók!

 Használd ki a fejlődő technológiát! Kisebb helyiségek bemutatása fotókon vagy akár nagy felbontású videón keresztül! Felhasználási lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.

Légi fotózás és filmezés

Profi drónpilótánk több éves repülési tapasztalattal készíti el promóciós videóját vagy légi fotóit ingatlanjáról. Amennyiben pedig a leglátványosabb légi prezentációs megoldást keresed, használj 360 fokos gömbpanoráma fotót a levegőből és nyűgözd le a nézőket!

3D virtuális modell a Te üzletednek is!